Grup Art Digital

Følg oss
Du finner oss i vårt studio:

Calle Rector Bartomeu Martorell, 19A - 07013 Palma - Frente al Colegio CIDE
SOLO CON CITA PREVIA
Lunes a Sabado
Tel: +34 971 22 00 22  -  +34 615 167 509
Copyright © 2019 Grup Art Digital
Først av alt, tusen takk for å besøke oss. Det betyr mye for meg at du vurderer arbeidet mitt.

Jeg heter Juan José Simón Navarro, som fotografens sønn jeg vokste opp i et fotograferingsstudio, studerte jeg fotografering ved Kunstskolen i Palma og begynte å gjøre rapporter fra ung alder til de beste fagfolkene på øya. Og fra da av til nå har jeg alltid steget til innovasjonsbølgen som arbeider med ny teknologi og trender, men uten å miste min egen stil, med en omfattende karriere innen sosial fotografering og kontinuerlig opplæring, delta på og undervise i ulike verksteder nasjonalt og internasjonalt.

Jeg liker å fotografere mennesker og reflektere følelser. For meg er det et privilegium at du lar meg delta og fange minnene til livet ditt, enten i premisser, nyfødte, babyer, dåp, nattverd, bryllup ...
Min stil av fotografering er naturlig, frisk og moderne. Jeg liker ikke perching og foretrekker å fotografere hva som skjer, alltid på jakt etter lys, men Arnoldo meg hva min kunde liker.

Jeg er glad, rastløs, spontan og jeg liker spesielt å se den positive siden av mennesker. Jeg elsker å dele hva som beveger meg, bryte monotonien, nyte hvert øyeblikk, til slutt gi følelser til liv.

Jeg er fascinert blikk, smiler, til slutt fange magien av mennesker, få bildene mine ser når vi får se sjelen, øyeblikket.

Jeg liker å fortelle historier med bildene mine, følge en tråd i en tid med våre liv, fordi for meg det viktigste er ikke å miste tid i våre liv som ikke kommer til å stadig gjenta. Jeg er klar over den store ansvarsfull stilling som faller på meg hver fortelling, så jeg prøver å ta til enhver tid de beste menneskene jeg har før. Jeg flyttet av følelser, og prøve å vise dem på hver av mine fotografier.

Fotografering er min livsstil, og som kjenner meg vet at jeg liker jobben min, gjør meg hvem jeg er, deler jeg, og jeg er lei meg. Så min jobb som fotograf ikke er basert på en rekke bilder eller en angitt tid for bildene. Jeg rulle i hver av mine rapporter for å levere de beste bildene, både på tidspunktet for økten og påfølgende behandling.

I mitt bilde viser jeg at jeg er, jeg basere mitt arbeid med å fange følelser, for å vise den magien som finnes i mennesker, i utseende, gester ...

Hvis noen spør meg hvorfor jeg er en fotograf, jeg har bare ett svar: lidenskapen av bilder for å gi verdien av hver person. Ved flaks vi har å tilby mennesker unike øyeblikk i uforglemmelige øyeblikk.

Hver bryllup er en verden fordi hvert par er forskjellige, så det er veldig viktig for meg å gjøre en pre-bryllup. Dermed kjærester og jeg har allerede jobbet før, jeg vet hvordan de skal komme foran kameraet og bryllupsdagen alt går bedre.

Det fotografiske rapport er den mest levende og viktig av vidas.Por holde som lover å forlate registrert de mest spesielle øyeblikkene gjennom en unik kreativ reportasje, personlig og.

Fra det første intervjuet, prøver vi å møte deg best, for å fange opp en del av din personlighet på bilder som vi gjør. Du vil kunne velge mellom ulike formater og utførelser til albumet. Vi kontrollerer hele prosessen med din historie. Vi prøver en unik måte betydningen av farge, er hele produksjonsprosessen gjøres med de mest avanserte digitale utskrift prosesser og teknologier.

Og alt under oppsyn av en mester fotograf som avgjør om kvaliteten på bilder, design, retusjering, printing og encudenacion, er på vårt nivå.